ikod la sini

hidup !

Weh weh . korang ape kes  lagi haa? penat lah macam ni . bole ta stop kutuk aku ? stop kata aku najis . korang aku sikid pon ta kata kat korang . fine if korng tanak kawan dengan aku . tapi stop la cakap sal aku . aku dah tanak dengar la weh . yes ! betul . korang best gegila lah kan cakap aku memacam . AND ! best kan sisa sisa makan korang tu letak dalam laci meja aku . dengan bekas maggi cup la , kotak air susu la . plastik kacang and roti lah . best kan buat meja aku ni macam tong sampah ? apa salah aku kat korang ha? sampai korang sanggup buat aku macam ni ?? Say ! aku buat apa kat korang ?? macam ni kan perangai korang !
Hope korang happy lah dengan kerja korang selama ni

No comments:

Post a Comment